dansen_op_het_wad.jpg

Agenda

There are no up-coming events

Stemwerk

Een therapie ontwikkeld rond de primitieve stem. Hierbij functioneert het lichaam als klankkast. Ervaar je lichaam als bron van vibratie. Door het geluid aan je lichaam te laten ontsnappen wordt er een muziekinstrument geopend dat voor ieder persoon uniek is en alleen gevormd wordt door levenservaring die jij hebt opgedaan.

 

Stemwerk is een creatieve manier om met alle aspecten van de persoonlijkheid in contact te komen, zowel emotioneel als psychisch en fysiek. De stem vertelt ons een verhaal zonder oordeel. De stem brengt ons in contact met onze omgeving, waarin we luisteren naar de ander, expressie geven aan onze emotie en ons verbinden met onze verantwoording. Het brengt ons in contact met ons zijn en geeft ons de mogelijkheid onze oorsprong, nomade, beweeglijk en flexibel zijn weer terug te vinden. Zo vinden we ons geestelijk evenwicht terug en komen we dichter bij onze emotie. Emoties die noodzakelijk zijn om in balans te blijven.

 

Een therapie ontwikkeld door Jean-René Toussaint in eerste instantie speciaal voor dove kinderen. Door zijn werk met dove kinderen leerde hij de mogelijkheden van de menselijke stem kennen. Hieruit ontwikkelde hij Stemwerk.

 

Stemwerk kan worden gevolgd als groepsworkshops
voor scholen, groepen, individueel en voor bedrijven.

 

Daarnaast is Stemwerk geschikt voor individuele sessies
als persoonlijke ontwikkeling om te ontdekken wie je bent en wat je wil. Om jezelf te leren accepteren, te begrijpen. Of bij persoonlijke problemen in communicatie, verwerking van trauma’s, angsten of moeilijke situaties als pesten, scheiding etc.

Elke maand de agenda per mail?

Schrijf je in:

Anderen over Klarina

  • Douwe
    Beeldhouwen is super leuk, je mag ook altijd een experiment doen!
  • André
    De workshop stemwerk was een heel bijzondere ervaring.
  • Anne
    Heerlijk ontspannen om bij Klarina te dansen!