dansen_op_het_wad.jpg

Agenda

There are no up-coming events

Bouwlab Texel

Eén zaterdagochtend per maand biedt Kunstschuur Udjat kinderen onder de noemer ‘Bouwlab’ letterlijk én figuurlijk de ruimte dingen te ontdekken en te maken.

Wég achter die computer en de mouwen opstropen. Het doel is leuk, maar het gaat deze ochtend vooral om de weg erheen. We omarmen het experiment!

Soms gaan we in een rechte lijn op ons doel af, maar meestal zal het proces ons meenemen op een bruisende en leerzame reis. Onderweg ontdekken we technieken en mechanismen, ontmoeten we mensen die al ‘iets kunnen maken’ en maken we veel plezier.

Vind ons ook op Facebook, daar lees je waar we aan werken en welke materialen of kennis we zoeken.

Meedoen?

Bouwlab is bedoeld voor kinderen die graag technisch bezig zijn of dat zouden willen zijn. Kinderen die wel eens iets bedenken en dat graag ook echt willen bouwen of maken. Kinderen die hun mouwen op willen stropen om samen met anderen hun ideeën om te zetten in iets tastbaars.
Wanneer?

(Bijna) elke derde zaterdagochtend van de maand van 9:30 tot 12:00 uur (incl opruimen)

Kosten?

€12,50 per ochtend

Een deel van dit geld is voor Udjat voor het gebruik van de ruimte, de catering ;-) e.d. en de rest gaat in een potje waaruit materiaal en bijvoorbeeld een bedankje voor de vrijwilligers betaald kan worden. Als het bedrag iets oploopt kunnen we eventueel gaan investeren is groter gereedschap. Bovenal willen de groep klein houden, max. 10 kinderen.

Wat neem je mee?

Naar Bouwlab mag je je eigen gereedschapskist meenemen. Daarin zitten een aantal basisdingen, allemaal voorzien van een persoonlijke markering! Denk aan: een hamer, wat schroevendraaiers, een meetlint. Maak het niet te ingewikkeld. Heb je zelf niets? Geeft niet. Wij hebben ook een voorraadje ;-)

Wil je graag een seintje krijgen als het weer bijna de 3e zaterdag is? Schrijf je dan even in:

Elke maand de agenda per mail?

Schrijf je in:

Anderen over Klarina

  • Anne
    Heerlijk ontspannen om bij Klarina te dansen!
  • André
    De workshop stemwerk was een heel bijzondere ervaring.
  • Douwe
    Beeldhouwen is super leuk, je mag ook altijd een experiment doen!